Haber

7’li koalisyondan tehdit yağdı! HDP: Kılıçdaroğlu kazanırsa hesabını Cumhur İttifakı verecek!

  • Haber7 – ÖZEL

Seçim sürecinde kazanacağını düşünerek kamuoyunu ve AK Parti’yi parmakla gösteren Millet İttifakı bileşenlerinin tehdit ve hakaretleri bitmiyor.

“Helal olacağız”, “Başörtüsü serbest bırakacağız”, “Yasak ve sansür olmayacak” gibi inandırıcılıktan uzak açıklamalarla PR yapan Millet İttifakı bileşenleri ve destekçileri kin ve intikam hırslarını dile getirmeye devam ediyor. Beyin sarsıntısı felaketini fırsat olarak gören ve ” Erdoğan buradan şaplak atıyor‘Düşünen zihniyet, bu’ kendinden emin‘ ile ‘uzlaşma’ ve tehdit dilini kullanmaktan çekinmiyor.

Muhafazakâr ve dindar seçmeni kendi saflarına çekmek için ‘takya’ yapanlar Millet İttifakı ve destekçileriBir yanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ diktatörlük‘ derken, iktidara geldiklerinde yapacakları uygulamaları da itiraf ediyor.

HDP’DEN TEHDİT: CUMHUR İTTİFAKI HESABINI DİKKATLE VERECEK

İttifak ortağı olmadıklarını inkar etseler de kendileri iktidara gelecekmiş gibi davranan terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısıdırlar. HDPsosyal medya hesabından tehditler savurdu.

Cumhur İttifakı’nı hedef alan ve Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı olmasıyla uzlaşacaklarını açıklayan HDP, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:



AKŞENER’DEN TEHDİT: RECEP VE ARKADAŞLARINI PROJE EDECEĞİZ

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener,2023 Seçim Beyannamesi ve 28. Dönem Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısında tehditler savurdu.

Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’yi hedef alarak şunları söyledi: İşte söz veriyoruz. Milletimizin 14 Mayıs’tan sonra sandıktan uğurlayacağı Recep Bey ve arkadaşlarına adaletli davranacağımızın, onların ve bu ülkenin milyonlarca mazlumunun adaletini sağlayacağımızın sözünü veriyoruz. Buna çok ihtiyaç duyacaklarını da biliyoruz.dedi.

SEZGİN TANRIKULU: 14 MAYIS’TA DOSTLARIMIZDAN HESAP İSTEYECEĞİZ

TELE 1’deki canlı yayına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Selahattin Demirtaş’ı tehdit etti. Tanrıkulu, Demirtaş’ın seçimi kazanması halinde cezaevinden çıkacağını söyledi. 14 Mayıs’ta arkadaşlarımızın hesabını soracağız” söz konusu.

Tanrıça ” Selahattin Demirtaş mahkum değil. Affetmeye gerek yok. ceza yokdiyerek 14 Mayıs seçimlerini işaret etti.

14 Mayıs seçimlerinin ardından CHP’li Tanrıkulu, ‘arkadaşlarından’ hesap sorulacakları tehdidinde bulundu. Bunun sorumlusu kim? Erdoğan. Bunu hem Kürtler hem de ülkenin demokratları çok iyi biliyor. İşte tam da bu yüzden hesap isteyeceğiz. Kayyumların politikasından sorumlu tutulacağız. Gezi davasının hesabını soracağızdedi.

CUMHURİYET ÇANAK’I TUTTU, İSMİ CHP ÜZERİNDEN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘diploma’sı üzerinden algı operasyonu yürüten CHP yanlısı medya, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) ÜyeleriNe tehditler edildi.

CHP İstanbul 3. Bölge Eğitimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve İstanbul Balkan Masası Başkanı Avukat Mustafa Cem Kılıç, Cumhuriyet gazetesine verdiği ifadelerde YSK’lıları tehdit etti.

YSK’lıları etkilemeye çalışan Avukat Mustafa Cem Kılıç, ” Bağımsız yargıç olduklarını unutarak AKP’li memurlar gibi çalışan bu üyeler yargılanacak ve hesap vereceklerdir.Parmağını salladı.

HKP’Lİ AVUKATTAN TEHDİT: MUTLAKA YARGILANACAKLAR

Aynı haberde Halk Kurtuluş Partisi’nin (HKP) avukatı Doğan Erkan, YSK’lılara parmak salladı. Erkan dedi ki:

Cumhuriyet gazetesi ise avukatın sözlerini CHP’nin sözleriyle kullandı, “ Anayasayı tanımadılar “Manşet yaptı. CHP yanlısı gazete haberin 5. sayfasında” YSK’lılar suç işledi “Altyazıyı yazdı.

TURUNCU YSK BAŞKANI’NA PARMAK SAĞLADI: BU İSMİ UNUTMAYIN!

Sözcü TV Ana Haber program sunucusu Fatih Portakal, ana haber bülteninde Yüksek Seçim Kurulu’na parmak salladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adaylığını onayladığını açıklayan YSK Başkanı Ahmet Yenerhedefleyen Turuncu, ” bu ismi unutma“Tehdit dili kullandı. Turuncu şunları söyledi:

CHP’Lİ MÜSLÜMAN SARI: HESAPLAMAMIZ GEREKEN KİTLELER VAR

Habertürk’ün Açık ve Net programına katılım CHP Parti Meclisi Üyesi ve Anadolu Sigorta Yürütme Kurulu Üyesi Müslim Sarı,Canlı yayınında tehditler savurdu.

Öfkeli tavrıyla dikkat çeken CHP’li Müslim Sarı, ” Hesaplaşmamız gereken kitleler var. Bu ülkede hesaba katılması gerektiğine inanan birçok kitle var. Bu doğru değil; 20 yıllık iktidara geleceğiz ve ondan sonra hiçbir şey olmamış gibi davranacağız.dedi.

CHP’NİN AŞI ZORBALIĞI İÇİN İLAÇ ÇAĞRISINDAN YSK’YE TEHDİT

Pandemide aşı zorbalığı çağrısı ve ” Aşısızlara eğitim verilmemeliBengi Başer,” gibi ifadeler kullanarak, bu kez YSK’yı tehdit etti.

Twitter kullanıcısı Bengi Başer” Diploma defterinde Erdoğan’a yer var mı?“, paylaşımına şu sözlerle cevap verdi:

“Artık onay veren YSK düşünsün. Bugünün de yarını var…”

AHMET ŞİK’TEN TEHDİT: HEPSİ SUÇ ÖRGÜTÜNE ÜYE OLMAKTAN YARGILANACAK

HDP önderliğinde Emek ve Özgürlük İttifakıCumhurbaşkanlığı adaylığında Millet İttifakı‘nin cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlukim destekleyecek Türkiye İşçi Partisi’nden (TIP) AK PartiVe MHP’liÜzerine tehditler yağdı.

HDP kontenjanından TBMM’ye girdikten sonra Türkiye Personel Partisi’ne (TİP) katılan milletvekili Ahmet ŞıkAK Parti ve MHP’yi hedef aldı.

Seçimi kazanırlarsa AK Parti’nin suç örgütü olarak yargılanacağı yönündeki tehditlerTİP’te bulunan Ahmet Şık Muhalefeti AKP’ye, MHP’ye bırakmayacağız. Zaten dağılacaklarını. Hepsinin suç örgütü üyesi olmaktan yargılanacağı bir yapıdan bahsediyoruz.dedi.

AK Parti’nin kapatılacağını ve AK Parti’lilerle yargı yoluyla hesaplaşacaklarını söyleyen Şık, ” Bu süre biterse AKP siyasi parti muamelesi görmeyecektir. AKP suç örgütü olduğu için kapatılacak. Siyasi parti kılığına girmiş bir suç örgütüdür diyecekler..” söz konusu.

HDP’Lİ AHMET TÜRK KÜRT HALKINI TEHDİT ETTİ

Diyarbakır’daki Nevruz kutlamalarında konuşan HDP’li Ahmet Türk, tehdit dolu ifadeler kullandı. Kürt halkını hedef aldı.

AK Parti’ye oy veren Kürtler düşmanlık‘ Ve ‘ ahlaksızlıkAhmet Türk’ü suçlayarak,Hiçbir Kürdün bu hükümete oy hakkı yoktur.” söz konusu.

Bu dönemin terör elebaşı Öcalan’ın kurtuluş dönemi olacağını iddia etti. ” Bu nevruz ve Öcalan’ın kurtuluş dönemidir. Bunu hep birlikte başarmak için gece gündüz mücadele etmek zorundayız.provokatif mesajlar verdi.

ERTÜRK’TEN ‘PICENT’ TEHDİT

Taksim’deki terör saldırısının DEAŞ tarafından gerçekleştirildiğini iddia ederek terör örgütü YPG/PKK’yı aklamaya çalışan, SİHA’ları ve TCG Anadolu gemisini eleştiren Selahattin Demirtaş’ın Türkiye için bir şans olduğunu söylediğini söyledi. diyerek, “Erdoğan gitmezse Türk halkı cezasını çekecek” dedi. CHP’li emekli amiral Türker ErtürkYine tehdit edici bir dil kullandı.

Emekli CHP amiral Türker Ertürk, Yüksek Seçim Kurulu aracılığıyla TELE 1’de tüm toplumu tehdit etti, ” Bak, güç şimdi değişecek. Ama acılı ama acısız bir şekilde bu güç değişecektir. Bu yüzden herkesin aklı başına gelmeli.dedi.

Ertürk’ün tehditlerine destek veren sunucu Namık Koçak, şunları söyledi: Tabii ki fiyatı biliyorlar.dedi.

ŞİRİN PAYZİN’DEN ‘SON 2 AY’ TEHDİTİ

CHP’li Halk TV’nin sunucusu Şirin Payzın, 6’lı masanın adayını açıkladıktan sonra zafer havasına girdi ve AK Parti seçmenine hedef koydu.

seçim sonrası yerleşecekler‘AK Parti seçmeni Payzın’a vurgu yapılıyor’ trol‘ takviye veren vatandaşlara, ‘ son 2 ay’ tehditlerinde bulundu.

Payzın, ‘ intikam‘ itirafında şu ifadeleri kullandı:



GP’DEN TEHDİT: BUNDAN SONRA YAŞAMA HAKKINIZ YOK

Şirin Payzın ile aynı gün Halk İttifakıYükseköğretim Kurulu (YÖK) eski Başkanı ve Gelecek Partisi’nin kurucu üyesi. Yusuf Ziya Özcangelen

GP’li Özcan, Twitter hesabından şunları söyledi: Bundan sonra yaşamaya hakkın yokdiye nişan aldı.

Özcan sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: Ancak ehl-i şeriflere yaptığınız zulümler ve işlediğiniz suçlar hep peşinizden gidecek ve hak ettiğiniz cezayı bu dünyada göreceksiniz. AK Parti-MHP iktidarı artık size yaşama hakkı vermiyor! hesap verme vaktin yaklaşıyordedi.

Özcan, yansımaların ardından tweet’ini sildi.



HALK TV’DE BAKAN SOYLU’YA HAPİS TEHDİTİ

Avukat Turgut Kazan, Halk TV’de Ekrem İmamoğlu’nun yargılandığı davayla ilgili açıklamalar yaparken Hoş Payzın devreye girerek, ” Bir anda Süleyman Soylu’yu içeride görebiliriz.” söz konusu.

Güç değişirseBakan Soylu, AK Parti’den hesap sorulması ve ‘üst düzey isimlerin hapse atılması’ senaryolarının tartışıldığı yayına ilişkin, ” Hükümet değişince(!) hazretlerinin avukatı ve dileği Süleyman Soylu’yu içeride görmekti. Kana susamış vampirler… Bir başbakanın, iki bakanın kanını içtiler, yetmedi. Batının Çocukları Operasyonu ve Soros… Elinizden gelenin en iyisini geride bırakmayınsözlerine tepki gösterdi.

OYUNCUDAN TEHDİT: ÇÖPSÜN

Sosyal medyada video paylaşan oyuncu Yunus Günce, sosyal medyada AK Partili seçmeni ‘trol’ olarak etiketledi ve tehditlerde bulundu.

AK Partililere de hakaret eden Günçe, 15 Mayıs sabahı AK Parti’yi destekleyenlerin ‘çöp’ olacağını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

BEHRAMOĞLU’NUN BEHRAMOĞLU TEHDİTİ

cumhuriyetçi yazar Ataol Behramoğlugeçen hafta sosyal medyadan yaptığı müstehcen bir paylaşımla tehdit etmişti.

‘Devlet başkanı’ hakkında konuşan Behramoğlu, “ Bir gün bir devlet başkanı ‘Devlet benim’ dedi. Kafası kesildi. Kendini devlet sanan Hitler sığınağında kendini sokan akrep gibi can verdi. Mussolini baş aşağı asıldı” sözlerini kullandı.

Ardından attığı tweet ile tehditlerine devam eden Behramoğlu, şunları söyledi:

BEHRAMOĞLU’DAN VATANDAŞLARA TEPKİLERE TEHDİT

Ataol Behramoğlu da bugün (9 Mart 2023) tarihli Cumhuriyet gazetesinde “Muhataplarına” başlıklı yazısında kendisine tepki gösteren vatandaşları parmakla işaret etti.

Vatandaşlara karşı küçümseyici bir üslup kullanan Behramoğlu, şunları söyledi: Saygıdeğer hukukçularım aracılığıyla açtığım hakaret davaları sizi zor durumda bırakıyor ve ‘uzlaşma’ adı altında mücadele etmeye başlıyorsunuz… Bu küçük düşürücü durumdan kurtulun… Yapmayın, karşınızdakine karşı da olsa ahlaklı ve vicdanlı olun. düşmanlar. Küfür etme. Tehdit etme. Gerçekleri körü körüne çarpıtmayın. Onları kendi amaçlarınız için bükmeyin.‘ o yazdı.

BABACAN’DAN “SİHAS’A DOKUNACAĞIZ” TEHDİTİ

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, FOX TV’de Ocak ayında Türkiye’nin savunma sanayi yatırımlarına ilişkin dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Babacan, ” SİHA’lar, iktidarın elindeki en büyük propaganda projelerinden biridir. Bu proje ‘Kutsal, dokunulmaz’ hale getirildi. Üzgünüm, elbette dokunacağız‘ belirtti.

ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A TEHDİT: HAPİSTE OLACAK.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Seyahat Parkı davasının Nisan 2022’de karara bağlanmasının ardından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Onu ismiyle tehdit etti. Hükümeti devirmeye teşebbüsten hapis cezasına çarptırıldı Osman Kavalaiçin ‘özgürlük’ isteyen er Recep Tayyip Erdoğan tarih önünde yargılanacak, hesap verecek. Yemin ederim, yemin ederim, yemin ederim söz konusu.

İYİ PARTİ’DEN TEHDİT: SÖKE’DE YARGILANACAKSINIZ

Haziran 2021’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde basın toplantısı düzenleyen İYİ Parti Küme Başkan Yardımcısı Lütfü Türkkan, AK Parti hükümetini tehdit etmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’yi tehdit eden GÜZEL Parti üyesi Türkkan, ” Hiç kaçışın yok. İlk seçimde kaybedersiniz. Seçimden sonra ilk işimiz adaleti bir hevesle sağlamak olacak. Hukuk yeniden kurulacak ve siz birdenbire yargılanacaksınız.dedi.

“ERDOĞAN’IN SONU MENDERES GİBİ OLMAZ”

Nisan 2021’de KRT televizyonuna katılmak CHP Grup Başkanvekili Engin Altay,Darbeciler tarafından asılarak öldürülen merhum Başbakan Adnan Menderes’i örnek gösterdi ve altından yapılmış bir sopa gösterdi.

Baskıcı siyasete son veren Menderes’i örnek gösteren Engin Altay, canlı yayında şunları söyledi: Rahmetli Menderes de bir dönem bu din gruplarına çok şey kattı, tavizler verdi ve o kadar ileri gittiler ki Menderes’ten aldıkları güç ve çehre ile. Menderes bundan sonra ne yapmak zorunda kaldı? Atatürk’ü Koruma Kanunu çıkarmak zorunda kaldı. Umarım Erdoğan’ın sonu da benzer ya da benzer olmaz.‘ kullanmıştı.

ERDOĞAN’A ‘MENDERES’ TEHDİTİ

Evrensel ve Artı Gerçek yazarı Ragıp Zarakolu, “Artı… Kötü Kaderden Kaçış Yokİdam edilen merhum Başbakan, “başlıklı sözde köşe yazısında, Adnan Menderessonunu hatırlamak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanHedef aldı.

KILIÇDAROĞLU’DAN YARGIYA TEHDİT

CHP Genel Lideri Kılıçdaroğlu, partisinin 5 Ocak 2023’teki TBMM Küme Toplantısı’nda yaptığı konuşmada YSK’ye hakaretten yargılanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu davasıyla ilgili konuştu. Hakimleri tehdit eden Kılıçdaroğlu ve savcılar” Dünya tarihinde, yargı tarihinde görülmemiş bir şey. Görevini hukukun üstünlüğüne ve vicdanına göre yapmayan hakim, savcıların yeri ve zamanı geldiğinde hesap verecektir. dedi. Ayrıca Kılıçdaroğlu, ” Yanlış hizaladığınız terazinin sizi de tartacağını asla unutmayacaksınız.” kullandı.

ÖĞRETMENLER AK PARTİ HEDEFİ İÇİN OY VERİYOR

Kasım 2020’de CHP lideri Kılıçdaroğlu,Partinin kümelenme toplantısında AK Parti’ye oy veren öğretmenleri hedef gösterdi.

Öğretmenlere hakaret eden Kılıçdaroğlu Öğretmenleri toplumun saygın liderleri olarak tanımlarlar. İktidardakiler öğretmenler için böyle bir şey mi söyledi? Hala iktidar peşinde koşan bir öğretmen varsa kimse özür dilemesin, ben ona öğretmen demem. Öğretmen iradesini satan değildir. Öğretmenler Günü’nde öğretmenlere neden maaş ikramiyesi verilmiyor?dedi.

ÇİFTÇİYE TEHDİT!

Aralık 2020’deki grup toplantısında konuşma KılıçdaroğluÖğretmenlerden sonra AK Parti’ye oy verecek çiftçileri de tehdit etti.

Mardin, ŞanlıurfaVe konya Tarımın yaygın olduğu illerde AK Parti oylarının hala yüksek olduğunu söyleyen CHP lideri, çiftçileri tehdit etti. Kılıçdaroğlu, ” Mardin’de, Şanlıurfa’da, Konya’da en büyük takviye AK Parti… Tüm çiftçilere sesleniyorum: Yine de gidip AK Parti’ye oy verirseniz iki elim de yanınızda olur.” söz konusu.

BÜROKRASİYİ KAPATMAKLA TEHDİT ETTİLER

CHP lideri Kılıçdaroğlu, 16 Ekim 2021’de Twitter’da paylaştığı görüntüde bürokratları tehdit etti. 18 Ekim 2021 tarihini milat olarak ilan ediyor KılıçdaroğluO günden itibaren herkes yaptığı işin hesabını soracaktır dedi.

Bunun son davet olduğunu söyleyerek bürokrasiyi kilitlemeye çalışan Kılıçdaroğlu, bu emirleri verenlerin affedilemeyeceğini söyleyerek şu tehditlerde bulundu:

YATIRIMCILAR VE BANKALAR UNUTMAYIN! “PARASINI ÖDEMEYECEĞİZ”

Türkiye’nin mega projelerine imza atan müteahhitlere adeta savaş açan Kılıçdaroğlu, çıtayı yükselterek Kanal İstanbul’a gelecek ülkeleri tehdit etti. CHP başkanı İktidara gelirsek projeleri durduracağız, ödemeleri yapmayacağız.” söz konusu.

Mayıs 2021’de T24’e konuşan Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesi hakkında şunları söyledi:

Kredi verecek bankaları da tehdit eden Kılıçdaroğlu “Bizden bir banka buradan borç verirse günü geldiğinde bunu görür. Bakın bunu açık ve net söylüyorum”dedi.

“SİZİ ÜZÜLTÜRECEĞİZ”

2018 yılında Halk TV’de Uğur Dündar moderatörlüğünde Halk Arena programında Cumhuriyet’in editörü oldu. Mine Kırıkkanat, zihniyetinin bir gün iktidara gelmesi durumunda müminleri mağdur edeceğini itiraf etti.

Mağdur olduklarını savunan Kırıkkanat, ” Şimdi kurban kim? Biz. Sonra bir hesap günü gelecek. Şimdi kurban biziz. Elbette size de acı çektireceğiz. Elbette bu gün gelecek.dedi.

GÜRSEL TEKİN’DEN BASINA TEHDİT: İLK İŞİMİZ Gazetelere el koymak

2015 yılında CHP’nin genel sekreteriyken partisinin FETÖ medya organlarına iddiasıyla ilgili çıkan haberlere tepki gösterdi. Gürsel Tekin basın toplantısında gazetecileri tehdit etti. Tekin, ” 8-9 Haziran’da ilk işimiz bu kirli gazetelerin hepsine el koymak olacak. Ben buna el mi koyacağım, bu işe karışan tüm işadamlarından hesap mı soracağız?dedi.

_________________________________

DENETİMLERE TAM HIZLA DEVAM EDİN

Muhalefet tehditlerin yanı sıra hakaretlerden de geri durmadı.

AK PARTİ’Lİ KADIN SEÇMEN ‘EĞİTİMSİZ’ DEMİŞTİ

Koronavirüs salgını sırasında” Koronavirüs ağırlıklı olarak yaşlıları vuruyor ve AK Parti seçmeni de esasen yaşlı bir seçmen.” şeklinde skandal bir ifade kullanan Siyasal İletişim Uzmanı Şeyda TalukHalk TV’de canlı yayında bu kez kadın seçmene hakaret etti.

Eğitimli kadınların CHP’ye geçtiğini öne süren Taluk, şu skandal ifadeleri kullandı:

HSK’YA “DÜŞÜK TAHTA” ETKİSİ

CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 25 Şubat 2020’deki Meclis Kümelenme toplantısında Hakimler ve Savcılar Kurulu’nu hedef aldı.

Osman Kavala’ya tepki gösteren hakim hakkında soruşturma başlatan HSK’yı hedef alan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

KONSEYİN DURUMUNA HEDEF

Haziran 2021’de İstanbul Sözleşmesi’ni savunan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: Danıştay’daki hakimlere de sesleniyorum. Henüz karar vermediyseniz, o sözleşmeyi yeniden canlandırmanız gerekir. Aksi takdirde sarayın kalemleri olarak anılacaksınız.Sözleriyle Danıştay üyelerini tehdit etti.

“AK PARTİ’YE OY VERENLERİN ELLERİNİ KIRIN” laneti

Türkiye 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere hazırlanırken Tunceli’de bir grupla konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli AğbabaAK Parti seçmenini hedef aldı.

CHP’li Veli Ağbaba, ” AK Parti’ye oy verenlerin eli kırılsın.“diye lanet etti.

YANARDAĞ’DAN SEÇMEYE ‘DİNİ TEPKİ’ YARALANMASI

TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, Ocak ayında şöyle yazmıştı: ” Türkiye’nin tarihi dönüşü!başlıklı yazısında Cumhur İttifakı seçmenine yönelik aşağılayıcı ifadeler kullandı.

2023 seçimlerinin ‘tarihi bir hesaplaşma’ olduğunu yazan Yanardağ, İslam alemine Orta Çağ’ın karanlığını ve AK Parti seçmenini anlattı. gerici‘ sözünü kullandı.

volkan” Türkiye dini gericiliğin üstesinden gelemezse melez bir rejime ve topluma sürüklenecek ve en iyi ihtimalle Pakistanlı olacaktır.‘ o yazdı.

CAN ATAKLI’DAN SEÇMEYE “EĞİTİMSİZ” HAKEM!

CHP’ye yakınlığıyla tanınan Gazeteci Can Ataklı, Youtube kanalında AK Parti’ye oy veren seçmene hakaretler yağdırdı.

Anket sonuçlarında AK Parti’nin yükselişini hazmedemeyen Ataklı, seçmenin eğitimsiz ve fakir olduğunu iddia etti. Ataklı şunları söyledi:



KIRIK KAN: EN CAHİLİMİZ

Cumhuriyet gazetesi yazarı Mine KırıkkanatEylül 2020’de TELE 1’de katıldığı bir programda Türk milletine hakaret etmiştir.

Kırıkkanat, İran’ın bile kültür seviyesinin Türk insanından daha yüksek olduğunu belirterek, şunları söyledi:

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu